Tråkmånsafton

Tråkmånsafton
  • Foto: Isak Stockås
Tråkmånsafton
Kompani Giraff (SE)
ons 26. juni kl 18.00 Billett
Turneteateret i Trøndelag - Verdal
225 / 150

En sirkusforestilling om årets mest kjedeligste dag.

Basert på en barnebok av Adam Dahlin og i dramatiseringen av Stina Oscarson.

 

Når Antti kjeder seg, går han til skrapsamleren Jonny og Leif Nordin, verdens beste naboer. De hevder at akkurat som julaften og Sankthansaften så finnes det også en «Tråkmånsafton». Det er rett og slett årets mest kjedeligste dag, og den er akkurat i dag.

Det finnes mange fine tradisjoner knyttet til denne dagen som tingrydding, garderobefiske og badekardykking. Men uansett hvor hardt de prøver å kjede seg, feiler de – det blir helt enkelt bare en morsom dag.

 

Sirkusartistene Julietta Birkeland, Jenny Soddu og Jean-Hicham Rahmoun spiller rollene som Antti, skrapsamler Jonny og Leif Nordin. De forteller en historie der alt faller, popper opp og sykler avgårde. Med akrobatikk, objektmanipulasjon og sjonglering, blir publikum innviet i Tråkmånsaftons uventende tradisjoner.

Utøverne i forestillingen snakker svensk.

 

Kompani Giraff (SE)

Kompani Giraff har sine røtter fra den legendariske varietéen «Salong Giraff» i Stockholm som oppsto i starten av årtusenskiftet. En av de kreative styrkene bak showet, sirkusartisten Viktoria Dalborg, bestemte seg for å fortsette arven og dannet Kompani Giraff. Hun slo sammen med tryllekunstneren Axel Adlercreutz og motedesigneren Sus Soddu. Sammen med et håndplukket ensemble, skaper de tre kunstneriske lederne helt unike forestillinger med visuell eleganse, myk magi og intelligent koreografi – som i dag er selve signaturen til Kompani Giraff.

 

OBS – denne forestillingen spilles på Turnéteatret i Trøndelag på Verdal

225/150kr. Rabatt: bestill 4 billetter få avslag på 25 kr per billett