Sirkuskalaset

Sirkuskalaset


Sirkuskalaset
Artist: H. Kalseth - Thousand Island
Passer for: 18 års aldersgrense

Tid: fre 29. juni kl 19.00–01.00 Billett

Sted: Akset - Kultursalen
Pris: 300 / 200

– en helaftens festkveld med dragshow, DJ og live musikk.

Kortreist dansefestival 2018 markerer i år PRIDE for første gang på Inderøy. Vi avslutter derfor festivaluka med et skikkelig sirkuskalas der vi feirer mangfoldet og retten til å være den man er uansett kjønn, legning og kulturell bakgrunn.

En helaften som passer for alle feststemte!

Kvelden består av premieren på Håvard Kalseths nye forestilling «Sirkusprinsessa». Sammen med sine dansere Bjørn Tore Grøntvedt og Ibrahim Fazlic svinger han pisken i en helaften med glitter, glamour og elleville parodier.

La princesse du cirque est prête, er du..?

Utover kvelden får vi også live musikk av coverbandet Thousand Island fra Trondheim. I år stiller de med Supernova Excellente Kathrine Strugstad, Nenitha «Nikita» Dagslott, super-rekrutt Kirsti Falch-Nilsen, Mr. Disco Guitar Helge Warholm, Piano Inc. Bjørn Ola Ramfjord Johansen og den umåtelige rytmeseksjonen Øye/Hegdal/Borkhus v/Ole Kristian Øye, Lars Hegdal & Torfinn Borkhus.

Thousand Island har i år satt sammen en fantastisk spilleliste i anledning temaet for festivalen, og har som vanlig dansegaranti.

Inn i mellom slagene snurrer vår egen festival-DJ plater med dansbare hits!

DJ Ingebling er Ingeborg Husbyn Aarsand fra Levanger er hus-dj for barn og voksne ved Dansens Hus i Oslo. Hun spiller fast på Parkteatret og Khartoum i Oslo, og var med å starte dj-kollektivene Too Many Girls og Chopworld. Til daglig jobber hun ved Dansens Hus.

Åpen bar og matsalg av Voi, Voi Eventbyrå:

VOI VOI-damene svinger på hoftene og serverer legendarisk mat under den store dansefesten: Her blir det chili con carne, breinhuttusup, raw-food, kombucha og økologisk kaffe.

 

Program:

Kl. 19.00: Dørene åpner og vorspiel:

DJ Ingebling og gratis bobler i glasset til de som kommer før show-start.

Kl. 20.00: Håvard Kalseth er «Sirkusprinsessa»

Kl. 22.00 – 01.00: Thousand Island og DJ Ingebling

 

Aldersgrense: 18 år.

Pris: 300/200 kr (student)

Grupperabatt: 200 kr per pers for 5 personer (kun forhåndsbestilling!)