Ludensk lunsj

Ludensk lunsj
Ludensk lunsj
man 24. juni kl 12.00
tir 25. juni kl 12.00
ons 26. juni kl 12:00
tor 27. juni kl 12:00
Akset - Kulturkafeen

Velkommen til ludensk lunsj under Kortreist dansefestival!

Hver dag, mandag til t0rsdag, fra kl 12 til 14 serveres det ludensk lunsj for en billig penge.

Homo ludens har et svært variert kosthold og god appetitt. Sterke farger, knasende og myke konsistenser stimulerer dens sanser. I det ludenske hovedkvarter serveres det varm ludensk lunsj hver dag under festivaluka. Det er avgjørende å spise sakte for å få med seg alle nyansene i smakene. (Det anbefales å trygge minst 26 ganger per munnfull.)

Ludensk lunsj henter inspirasjon fra mattradisjonene til både tropiske ludensere, skogs- og havludensere!

Live radio: onsdag 26. juni kl.13.00

Under ludensk lunsj denne dagen inviteres publikum til å bli bedre kjent med Homo ludens som art. Livsnyter Lasse Passage, eks-ludensianer Kristine Karåla Øren og rakker Maja Roel samtaler om tema som ludensk opprinnelse og ludensk filosofi og tankesett. Det ludenske familietreet avdekkes med både de artene man kjenner til, og de som er utrydningstruede eller utdødde. Det ludenske manifest blir gjenstand for debatt, og vi stiller spørsmålet: hvilke snubletråder kan ligge i veien for å leve et ludensk liv?

På frivillig basis og i takt med egen begeistring for publikum mulighet til å ta del i enkle øvelser som kan styrke deres homo ludenske vesen, og få klarhet i hvilken type ludenser de selv har potensial til å tilhøre.

Utopisk kvarter: torsdag 27. juni kl.13.00

Synk ned i en hengekøye etter dagen lunsj for en guidet ludensk fremtidsmeditasjon i Slaraffenland.

Avsluttes med ludensk is.